Kurs og workshops

Vi arrangerer flere kurs innenfor ledelse, web, salg og markedsføring, strategi mm.
Våre innføringskurs og workshops gir deg som leder et fortrinn når det gjelder å utøve god ledelse samt heve egenkompetansen. Vi holder både individuelle kurs, bedriftsinterne kurs, møter og konferanser.

Her er en oversikt over våre kurs og workshops

Innføring i WordPress

I dette kurset får du innføring i hvordan du lager benytter WordPress som publiseringsverktøy.
Kurset passer for deg som ønsker å lage nettside i WordPress eller for deg allerede har WordPress som hjemmeside, men ønsker mer innføring i bruk av verktøyet.

Les mer her


 

Bedriftsinternt kurs i møtebooking

Dersom din bedrift selger gjennom møter er det en utfordring å skaffe seg disse møtene. Skal man få til salg, så gjelder det å møte kunder. Enkelt og greit! Vi ser egenrutinen i det å booke møter som vår beste referanse gjennom dette kurset, og deler våre erfaringer med andre som jobber med møtebooking for å skaffe seg nye kunder.

Les mer her


 

Innføring i strategiarbeid

«En bedrift uten strategier, er som en skute uten skipper – man havner gjerne der». Viktigheten med å ha strategi for hvor man ønsker å være er vesentlig for bedriften, og konsekvensene for manglende strategier kan være store. En opplagt prosess til strategiarbeidet er at ledergruppen fastlegger en strategi. Med dette som utgangspunkt har vi tilrettelagt et innføringskurs og et malverk for strategiarbeid.

Les mer her


 

Innføring i søkemotoroptimalisering

Uavhengig av bransje, tjeneste og produkt har vi laget en enkel innføring i hvordan du best mulig kan oppnå synlighet i søkemotorene. Du trenger ingen forkunnskaper, og kurset passer for de som jobber med innhold til nettsiden, nettansvarlige og webredaktører.

Les mer her


 

Innføring i webstrategi

Ønsker du forbedringer av nettstedet ditt og læring av webstrategi, anbefales en halvdags workshop. Du trenger ingen forkunnskaper, og kurset passer for daglig leder,de som jobber med innhold til nettsiden, nettansvarlige og webredaktører. Lær om hvordan din bedrift blir funnet i søkemotorene og hvordan søkemotorene virker. Få innføring i hvordan du skal skrive tekster og kommunisere på web.

Les mer her


 

Daglig leders rapporteringsansvar

Aksjeloven § 6-15 viser daglig leders plikter overfor styret. Daglig leder skal minst hver fjerde måned gi styret underretning om selskapets virksomhet, stilling, resultatutvikling og likviditet. Styret har et tilsyn og forvaltningsansvar, og bør derfor behandle dette på en betryggende måte. Vi har verktøyet og dokumentasjonen for god rapportering.

Les mer her


 

Workshop etablereropplæring

Målgruppen er småbedrifter i en utviklingsfase eller nyetablerte. Gjennom vår workshop gjennomgår vi tilpassede temaer basert på utviklingsfasen i bedriftene. Vi bistår med guider, og veiledere samt verktøy som forretningsplan, markedsplan og krav til rapportering mot ledelsen.

Les mer her


 

Innføring i Epostmarkedsføring

Det er enkelt, effektivt og rimelig å nå potensielle å eksisterende kunder med Epostmarkedsføring.
Gjør man ting riktig, så er det en relativt stor sjanse for å treffe målgruppen sin. Gjennom vårt halvdagskurs ser vi på metodikken på hvordan du kan oppnå gode resultater gjennom Epostmarkedsføring.

Les mer her


 

Lag bedriftens personalhåndbok

Gjennom vår workshop får du tilgang til vår publiseringsløsning for personalhåndbok.

Håndboken klargjøres fra vår side med design, menystruktur, maler, dokumenter, eksempler og verktøy, slik at du enkelt kommer i gang med egen tilpasning til bedriften. i vår workshop gjennomgår vi løsningen og jobber med praktisk tilrettelegging.

Les mer her


 

Innføring i Facebook for bedrifter

Sosiale medier kan gi deg som bedriftseier fortrinn i markedsføringen.Gjennom vårt innføringskurs i Facebook
er du i stand til å starte markedsføring i sosiale medier.

Les mer her