Epostmarkedsføring – effektiv og rimelig markedsføring!

 

Ønsker du nye kunder, oppdatere kunderegisteret ditt, gjennomføre en markedsundersøkelse eller nå ut til potensielle forhandlere av dine tjenester og produkter?

 

Med epostmarkedsføring når du et bredt publikum og riktig målgruppe på en effektiv og rimelig måte.

 

Med bruk av våre verktøy kan vi selektere bedrifter på: – Bransjenivå – Fylkesnivå – Kommunenivå – Nyetablerte foretak – Omsetning og økonomi – Antall ansatte

 

Du velger selv kriteriene, eller vi bistår deg med kriteriene for utvalget mot målgruppen. Gjennom egne vedlegg ( PDF format ) så kan du legge ved firmapresentasjon, brosjyrer, produktark eller annet du ønsker å formidle.

Vi benytter avanserte verktøy slik statistikker blir ivaretatt, og man får målt lønnsomhet etter kampanjer.

 

I prisen inngår:

– Avtaleperiode på 12 måneder.
– Tilretteleggelse og uttak av valgte kriterier for inntil 25.000 epostmottakere.
– Eget vedlegg i PDF format. Dette kan være firmapresentasjon, brosjyre, produktark osv.
– Oppsett av nyhetsbrevet, hjelp med budskap, tekstforfatting, endringer og generelt innhold i epost/nyhetsbrevet.
– Månedlige rapporter på hvilke firma som har mottatt epost. Dette gir et godt grunnlag for oppfølging av kunder og mersalg.

 

Kun kr. 4.990,- eks.mva.

 

Her er eksempler på vedlegg som kan benyttes i epostforsendelsene.

bullbars
Eksempel på helsides DM i leverandørguiden
Eksempel på tosidig DM utsendelse som del av leverandørguiden til nyetablerte foretak
FAKTAOPPLYSNINGER OM EPOSTMARKEDSFØRING OG LØNNSOMHET

Har man en god og fengende overskrift samt flere klikkbare linker i budskapet sitt, så er muligheten stor for at man kan treffe bra på målgruppen.

35% av de som åpner en utsendelse gjør det innenfor de nærmeste to timene. 80% av utsendelser som åpnes vil være åpnet i løpet av 48 timer.

Det er tre gode og målbare parametre for epostmarkedsføring; hvor mange har ÅPNET eposten, hvor mange har KLIKKET og KONVERTERINGSRATEN  (Responsen). Dette er parametre som kan dokumenteres.

Epostmarkedsføring kan benyttes på mange måter, og man må måle uti fra ØNSKET respons. Det vil si; hva ønsker man å oppnå med budskapet. Ønsker man å oppnå salg, oppdatere kunderegister, gjøre bedriften kjent, gjennomføre en markedsundersøkelse, få med deltakere i konkurranser eller kanskje få besøkende til hjemmesiden, så er dette grunnlaget for ØNSKET respons og KONVERTERING.  

Du kan nærmest øyeblikkelig måle respons gjennom epostmarkedsføring. Du får allerede etter et par timer dannet deg et bilde på hvordan din kampanje responderer.

Kontakt oss på telefon 924 99 992 for ytterligere informasjon.